Presentació lectura

Presentació lectura

El passat dimarts 7 de novembre, alumnes de 2n d'ESO han anat a la Roca Umbert per començar el Projecte Canal Booktràiler.


Els alumnes en expliquen com han comenta aquest proyecte:Enric Medina Caro:


"Doncs a nosaltres ens ha agradat molt aquesta sessió, en que la Mon ens ha presentat el llibre a llegir per fer el booktràiler,  hem disfrutat, hem tornat a la nostre infància i hem debatut sobre el nou projecte a realitzar a "Booktrailer"" 

7 de novembre 2017


Presentació de la lectura. 

El passat dimecres 9 de novembre, 8 alumnes de cada classe vam anar a la Roca Umbert per començar el Projecte Canal Booktràiler.

En Guillem Garcia (2n ESO B) i la Ruth Abella (2n ESO A) ens ho expliquen:

Quan vam arribar ens va rebre la Mon i dos companys seus més. Al entrar ens van fer seure en unes cadires en forma de rotllana i a sota d'elles hi havien una joguina o un objecte, teniem que agafar-lo i jugar. Nosaltres vam estar uns 15 minuts experimentat aquest objecte mentre la Mon ens observava.

Quan la Mon ens va dir que deixéssim les joguines al terra, ens va fer preguntes que ens feien pensar molt, ella en havia estat observant molt atentament! ens observava com reaccionàvem, si les intercanviàvem,... Ens va explicar les nostres reaccions d'una forma molt divertida i teatral, ens vam sentir molt identificats. Al sortir ens van donar un llibre “LES LLÀGRIMES DE L'ASSASSÍ”, l'hem de llegir per la pròxim trobada, la lectura ha de ser en clau d'experimentar i passar-ho bé. Amb quines joguines ens esperarà la Mon?

Cap comentari: