Presentació lectura

4 de Novembre del 2019.
Presentació de la lectura

El dimarts 5 de novembre els participants del Projecte Canal Booktrailer vam anar a fer la primera sessió a la Biblioteca Roc Umbert, on ens esperaven la Glòria i la mOn, LA mon es va presentar ens va fer seure i ens va donar diferents objectes per poder jugar. Després vam estar debatent el perquè ens havien donat aquests objectes i que havíem fet amb ells. Després vam estar parlant sobre què faríem en aquest projecte. La Mon és la noia que dirigeix la part literària del projecte. Vam riure molt durant tota l'estona. Al final, ens van donar el llibre titulat "LA DOBLE VIDA DE CASSIEL ROADNIGHT”, un llibre que explica la doble vida d'un noi i tots els errors que comet. Hem de tenir aquest llibre llegit abans del gener que és quan farem el pròxim taller.
Segons opinió de tots els participants la sessió va ser sorprenent, divertida, diferent...

Ariadna Pastor

2n ESOB


  Cliqueu a la fotografia per veure tot l'àlbum


Presentació lectura

29 de novembre del 2018

Primera sessió de booktràiler:
Som la Laura Aragonès, el Marçal Arenas, l'Arantxa Ternero i La Carlota Sala. i us fem un petit resum de la sessió:

Avui hem fet la primera sessió del booktràiler, hem anat a la Biblioteca  Roca Umbert, un cop allà hem conegut a la mOn, hem fet diferents activitats per descobrir-nos, per veure com els nostres llocs a l'escola o fora de l'escola es poden canviar en qualsevol moment.

Primer ens ha fet seure aleatòriament a les cadires que hi havia posades en rotllana a la sala, ens ha donat un joc que no podíem ensenyar a ningú. Al cap d'una estona ens ha dit que ens donava 3 minuts per fer el que volguéssim amb aquell joc, i cadascú ha fet el que pensava que havia de fer. La Mon ha anat preguntant a persones saltejades, que havien fet, i hem anat veient com cadascú té una manera de ser, segons el que ha fet. Hem canviat de llocs amb el joc de la goma, per veure com en qualsevol moment tothom pot tenir un lloc diferent segons com es va actuant També  hem jugat al memory, però és que tot tenia un sentit. 
Hem parlat de la sort, i de si era una cosa que nosaltres buscàvem o  era alguna cosa de l'atzar. Ens han donat el llibre,  Les pereres fan la flor blanca, que hem de llegir i del que haurem de fer el booktràiler.
En conclusió hem fet un petit treball per conèixer als nostres companys.

Ha estat una sessió diferent i ens ha agradat.
Cliqueu a la fotografia per veure totes les fotografies
Curs 2017/2018

El passat dimarts 7 de novembre, alumnes de 2n d'ESO han anat a la Roca Umbert per començar el Projecte Canal Booktràiler.


Els alumnes en expliquen com han comenta aquest proyecte:Enric Medina Caro:


"Doncs a nosaltres ens ha agradat molt aquesta sessió, en que la Mon ens ha presentat el llibre a llegir per fer el booktràiler,  hem disfrutat, hem tornat a la nostre infància i hem debatut sobre el nou projecte a realitzar a "Booktrailer"" 

7 de novembre 2017


Presentació de la lectura. 

El passat dimecres 9 de novembre, 8 alumnes de cada classe vam anar a la Roca Umbert per començar el Projecte Canal Booktràiler.

En Guillem Garcia (2n ESO B) i la Ruth Abella (2n ESO A) ens ho expliquen:

Quan vam arribar ens va rebre la Mon i dos companys seus més. Al entrar ens van fer seure en unes cadires en forma de rotllana i a sota d'elles hi havien una joguina o un objecte, teniem que agafar-lo i jugar. Nosaltres vam estar uns 15 minuts experimentat aquest objecte mentre la Mon ens observava.

Quan la Mon ens va dir que deixéssim les joguines al terra, ens va fer preguntes que ens feien pensar molt, ella en havia estat observant molt atentament! ens observava com reaccionàvem, si les intercanviàvem,... Ens va explicar les nostres reaccions d'una forma molt divertida i teatral, ens vam sentir molt identificats. Al sortir ens van donar un llibre “LES LLÀGRIMES DE L'ASSASSÍ”, l'hem de llegir per la pròxim trobada, la lectura ha de ser en clau d'experimentar i passar-ho bé. Amb quines joguines ens esperarà la Mon?

Cap comentari: